thorleif hals.boen.juni 2010.jpg

Ny topp-sjef i Boen

Parkettprodusenten Boen AS har fått ny administrerende direktør. – Jeg er overbevist om at Boen snart erobrer ytterligere markedsandeler her hjemme i Norge, sier den nye sjefen.

Publisert

Thorleif Hals (52), som har lang internasjonal ledererfaring fra både Hydro og Yara, er mannen som i tiden fremover skal trone toppledelsen i Boen-konsernet. Umiddelbart etter den ferske ansettelsen varsler han et høyt ambisjonsnivå for den norskeide parkettprodusenten.

Lista høy

- Jeg ønsker spesielt å fokusere på produktutvikling, salg og markedsføring i Norge. Med forestående produktlansering av ny 3-stav i bredden og tidsbesparende 5G-teknologi på alle produkter, legges lista høyt. Vi skal gjøre det enda enklere å legge Boen-parkett, sier Thorleif Hals.

Boen AS skal ikke bare sørge for at det blir enklere å legge parketten, men også at det tar kortere tid enn hva som er tilfelle i dag. Deres nye løsning sørger ifølge konsernet for at kunden sparer mye tid sammenlignet med dagens clik-forbindelse. Dette på grunn av det nå blir mulig å legge bordet ned i en sammenhengende bevegelse.

40 land

- Derav navnet ”Boen Express. Slik jeg kjenner Boen fra utsiden, har selskapet lenge vært en garantist for parkett med høy kvalitet og lang levetid. Med et godt utbygd salgs- og serviceapparat er selskapet godt posisjonert for å betjene kunder og forhandlere over hele Norge. Det skal vi bygge videre på. Med økt satsning på produktutvikling og styrket stab, er jeg overbevist om at Boen vil kunne erobre ytterligere markedsandeler nasjonalt, sier Thorleif Hals.

Boen er en internasjonal aktør i parkettbransjen. Deres produkter omsettes ifølge selskapets hjemmesider i mer enn 40 land i 4 verdensdeler. Konsernledelsen har tilhold i Kristiansand. Foruten produksjonssteder i Norge, Litauen, Russland og Tyskland har Boen salgskontorer i Norge, Tyskland, Østerrike, England, Frankrike, Italia, Danmark, Belgia og USA.

Powered by Labrador CMS