Talgø MøreTre inn i det svenske markedet

Talgø MøreTre har sikret seg en avtale med Sveriges største byggevarekjede, Beijer Byggmaterial.

Publisert

Avtalen gir selskapet innpass med sin merkevare MøreRoyal® i over 80 byggevarebutikker over hele Sverige, med oppstart ganske umiddelbart.

Divisjonssjef salg og marked, Bjørn Hauglann er både stolt og svært tilfreds med den nye avtalen:

– Vi har gjennomført et prøveår i Sverige der vi har vært inne på noen mindre prosjekter og kunder, men det er først nå dette blir en skikkelig satsing. Vi har allerede en dyktig mann ansatt og stasjonert i Sverige som skal følge opp vår nye kundemasse der, sier han i en pressemelding.

Starter med terassemarkedet

I starten går de løs på terrassemarkedet, på samme måte som det var i dette segmentet de startet å bygge det store volumet av MøreRoyal® i Norge.

Bjørn Hauglann understreker at det Svenske markedet er noe annerledes enn det norske,

– Vi vet det vil bli både krevende og en stor utfordring for oss å etablere oss som en sterk aktør i Svensk byggevarebransje. Noen produksjonsmessige tilpasninger blir nødvendig, men i hovedsak vil kolleksjonen ligge nær opp til det vi leverer i Norge innen terrasse, rekker, lekter og balkongtopper, sier han.

Store forventninger

Hauglann har store forventninger til eksportsatsningen, og mener at de vil tilføre det svenske markedet noe det ikke har fra før:

Hauglann På samme måte som i Norge skal vi løfte terrassesalget fra standardproduktet grønnimpregnert over på oppsalgsproduktet MøreRoyal® i høyere kvalitet. Denne jobben kan vi og er trygge på.

– Vi skal sammen satse tungt på markedsføring, blant annet på TV, og har stor tro på at også svenskene vil få øynene opp for vårt suksessprodukt, som har vært det mest voksende innen trelast i Norge i 10 år på rad, sier han.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS