RingAlm-sjefen sluttet brått

Trond Mæhlum har gått av som sjef for RingAlm. Selv vil han ikke kommentere hva som ligger bak.

Publisert

Trond Mæhlum gikk inn som leder for RingAlm da selskapet sommeren 2020 ble solgt til Viken skog, Borregaard og Almenningssaga. Almenningssaga består av fire allmenninger: Ullensaker Almenning, Nannestad Almenning, Bjerke Almenning og Ringsaker Almenning, skriver Ringsaker Blad, som melder at Mæhlum nå brått har sluttet etter halvannet år.

- Jeg ønsker ikke å si noe om dette nå, sier han til avisa.

I RingAlm hadde han ansvaret for avdelingene i Næroset og på Hauerseter.

Atle Nilsen, styreleder i RingAlm AS, bekrefter at de har avsluttet arbeidsforholdet med Mæhlum, og sier til Ringsaker Blad at de er kommet til enighet med Mæhlum om at han går av som daglig leder, og at Erik Røshol er konstituert i stillingen.

På spørsmål om det er en spesiell årsak til at Mæhlum slutter, svarer Nilsen:

- Det kan du si. Når du kommer til en slik situasjon er det alltid noe bakenforliggende. Det ønsker jeg ikke å si noe om, men Mæhlum har gjort mye bra i sin jobb som leder. Det som er viktig er at vi er i en ekspansiv periode, og vi står foran store investeringer både på anlegget i Hauserseter og i Begna. Næroset kjører bra og stemningen der er god. Vi vil også se på en del ting vi kan gjøre endringer på der, sier han.

Powered by Labrador CMS