Bente Sundt Hansen og Ingvar Hagen
Ekteparet Ingvar Hagen og Bente Sundt Hansen er henholdsvis daglig leder og markedssjef i oslobedriften WALL-IT AS, som er blant de aller ferskeste medlemsbedriftene i Norske Trevarer.

Vil skape framtidas vegger ved å invitere naturen inn og spille på lag med sansene

– Visjonen vår «På naturlig vis» er noe vi etterstreber i absolutt alt vi gjør. Vi ønsker å bidra til at interiøret blir lunt, grønt og og vakkert, samtidig som akustikken blir behagelig.

Publisert

Ingvar Hagen er daglig leder i oslobedriften WALL-IT AS, som han eier og driver sammen med kona og markedssjef Bente Sundt Hansen.

Motstrøms

Familiebedriften holder til med showroom og eget verksted på Skøyen i Oslo, og er en av de aller ferskeste medlemsbedriftene i bransjeforeningen Norske Trevarer.

– Vi startet opp i 2015 og har i løpet av disse årene bygget opp en fin portefølje av bedrifter og privatkunder som vi er veldig stolt av, forteller WALL-IT-gründeren.

– At vi etablerer verksted innenfor Ring 3 i Oslo er kanskje å gå motstrøms, men vi ser på at det som et konkurransefortrinn å ha verdiskapende arbeidsplasser så sentralt i byen. Tilbakemeldingene fra besøkende er at konseptet og plassering blir verdsatt.

Skaper framtidas vegger

– Vi leverer produkter til hele Norge og bringer naturen inn i bygget. Vi gjør dette gjennom å bruke naturmaterialer i vår produksjon av lyddempende og bærekraftige vegger, som igjen bidrar til god akustikk og et lunt interiør.

WALL-IT-ekteparet ønsker å skape innemiljø der det er godt og inspirerende å være. I kolleksjonen finnes blant annet tre, kork, mose, kokosnøtt, ull og ulike resirkulerte materialer.

– Vi legger mye vekt på god akustikk, og våre produkter er et naturlig alternativ til slette gipsvegger, panel og keramiske fliser, sier Bente Sundt Hansen, som understreker at WALL-IT ønsker å samarbeide med flere aktører i trevarebransjen.

– Flere av materialene i vår portefølje kan nemlig elegant integreres i mange ulike interiørprodukter.

WALL-IT AS er en av de ferskeste aktørene blant Norske Trevarers nærmere 300 medlemmer. Familiebedriften omsatte i fjor for godt over 6,8 millioner kroner og har foreløpig tre ansatte.

Powered by Labrador CMS