Helly-Hansen_arbeidsklær.jpg

Slitesterke arbeidsklær

Kol­lek­sjo­nen PowerWear fra Helly Han­sen er en se­rie håndverkerklær med blant an­net top­per, fi­ber­pels, flee­ce og yt­ter­jak­ker.

Publisert

Håndverkerklærne er sli­te­ster­ke, funk­sjo­nel­le og prak­tis­ke, iføl­ge pro­du­sen­ten. Se­ri­en er pro­du­sert i bom­ulls­kan­vas med forsterkningsstoff på punk­ter som skuld­re, knær og lom­mer, samt ne­derst på buk­se­be­na. I til­legg gjør ki­len i grensømmen buk­se­ne sli­te­ster­ke, og gir kom­for­tab­le ar­beids­stil­lin­ger.

Den oran­sje far­gen er tatt inn som far­ge på lom­me­ne og bel­te­gan­ge­ne. Søm­men som in­di­ke­rer at det er mu­lig å gjø­re buk­se­be­na leng­re, er også oran­sje. Ved å kun­ne leg­ge ned buk­se­ne noen få cen­ti­me­ter, kan du be­hol­de den ori­gi­na­le stør­rel­sen, og li­ke­vel få en skred­der­sydd bein­leng­de.

Bel­te­gan­ge­ne har stor vid­de, og de er man­ge, slik at ryg­gen får god sta­bi­li­tet når verk­tøy er fes­tet til plag­get. Lom­me­ne er belg­for­me­de og byg­ger ut­over og vekk fra krop­pen for å øke funk­sjo­na­li­tet og kom­fort. Knap­pen på tommestokklommen er av­tak­bar og kan der­for fjer­nes i vis­se si­tua­sjo­ner for å unn­gå for eks­em­pel opp­skra­ping. Det pas­si­ve sikkerhetselementet, re­fleks­stri­pe­ne, er på plass på yt­ter­plag­ge­ne.

For yt­ter­li­ge­re opp­lys­nin­ger, be­søk nett­ste­det www.hhworkwear.com.

"
Powered by Labrador CMS