hunton vindtett
hunton vindtett

Teknisk godkjent av SINTEF Byggforsk

Hunton Veggsystem™ har nå fått SINTEF Teknisk Godkjenning, og er dermed teknisk godkjent for bruk i Norge og tilfredsstiller kravene i teknisk forskrift i plan- og bygningsloven.

Publisert

Hunton Vindtett

Huntonveggen er et ytterveggsystem som består av Hunton Vindtett™, Hunton Trefiberisolasjon™, Fermacell® Fibergips og Hunton I-bjelken™. Hver av disse komponentene har egne tekniske godkjennelser fra SINTEF, skriver Hunton i en pressemelding.

SINTEF Teknisk Godkjenning kan utstedes for alle typer byggevarer, komponenter og konstruksjonssystemer som SINTEF Certification bedømmer å være egnet til sitt angitte bruksområde.

– Teknisk Godkjenning på Huntonveggen markerer et skille på hvordan vi i Hunton fokuserer på løsninger og ikke bare på enkeltprodukter og dokumentasjon av disse, sier Thomas Løkken, teknisk sjef i Hunton Fiber AS.

Huntons hovedfokus er på miljøvennlige og energieffektive byggløsninger basert på tre og trefiber, og de miljøvennlige komponentene i veggsystemet bidrar til at Teknisk Godkjenning nr. 20441 bekrefter at Hunton Veggsystem™ også kan oppfylle krav til passivhus, heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS