halvard-gavelstad
halvard-gavelstad

Snart klart for Bygg Reis Deg

- Bygg Reis Deg er uten tvil byggenæringens største konferanse- og seminararena, sier adm. direktør Halvard Gavelstad i Bygg Reis Deg AS.

Publisert

Halvard Gavelstad.  Foto: Bygg Reis Deg

I løpet av messedagene 14. – 17. oktober inviterer han næringens aktører til fem store konferanser og et femtitalls dypdykkseminarer i regi av utstillere.

- Byggenæringen trenger en felles møteplass for nettverksbygging og tilførsel av ny kunnskap og impulser. Den arenaen har vi, fastslår Gavelstad.

På åpningskonferansen 14. oktober inviterer næringen til temaene Internasjonalisering og konseptualisering som han mener radikalt vil endre måten byggeprosjekter planlegges og bygges.

- Vi må innse at vi lever i en verden som blir stadig mindre og et nasjonalt marked som blir stadig mer konkurransepreget. Min utfordring til næringen er at vi nå ikke må sovne i timen, men være forberedt på nye tider, sier Gavelstad, som har fått kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner til å åpne konferansen hvor også Byggenæringens Innovasjonspris skal deles ut.

Rekruttering og Byutvikling

Åpningsdagen inviteres også ingeniørstudenter til en egen spesialkonferanse med fremtidsperspektivet: «Grønt skifte – med byggenæringen i førersetet». – Vi venter 300 studenter fra høyskoler og universitet, sier Gavelstad, som mener dette er en unik måte å presentere fremtids-mulighetene i byggenæringen på.

Torsdag 15. oktober arrangeres to konferanser hvor temaene er Bygg21 og By- og regionutvikling.

- By- og regionutvikling er et tema som opptar hele landet. Vi satser på å presentere internasjonale prosjekter, samtidig som norske politikere og planleggere vil debattere utfordringer vi opplever i Norge når det gjelder plan- og utviklingsprosesser, sier Gavelstad.

Seriøsitet sikrer håndverkere og entreprenører

Fredag 16. oktober er en slags nasjonaldag for landets håndverksbedrifter. Gavelstad venter innrykk av flere tusen håndverkere fredag og avslutningsdagen lørdag 17. oktober.

- Fredag setter vi i samarbeid med flere av næringens bransjeorganisasjoner seriøsitet og fagstolthet på programmet, opplyser Gavelstad.

Unik møteplass for byggenæringen

- Det finnes ingen annen arena som samler så mange fagfolk på ett brett som Bygg Reis Deg, fastslår Halvard Gavelstad. I løpet av messedagene 14. – 17. oktober venter han over 50.000 besøkende til Norges Varemesse på Lillestrøm.

Gavelstad opplyser at et detaljert konferanse- og seminarprogram blir presentert i løpet av august.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS