Kristiansen, Morten 600
Kristiansen, Morten 600

Morten Kristiansen blir konsernsjef i Moelven

Morten Kristiansen er tilsatt som konsernsjef i Moelven Industrier ASA. Kristiansen har vært konstituert  i stillingen i ett år, etter at tidligere konsernsjef Hans Rindal fratrådte i fjor høst.

Publisert

Olav Fjell, styreleder i Moelven, sier at han og det øvrige styret er svært tilfredse med at Kristiansen har takket ja til å fortsette:

- Styret er imponert over de resultatene Kristiansen har oppnådd gjennom det året han har vært konstituert. Han har solid kompetanse innen hele Moelvens verdikjede, han viser handlekraft og evner å få med seg organisasjonen på de endringer som er nødvendige for å styrke virksomheten, sier Fjell i en pressemelding.

Morten Kristiansen

Morten Kristiansen ser fram til å videreføre det arbeidet han startet for ett år siden:

- Jeg kjenner bransjen godt og ser på denne jobben som en usedvanlig spennende utfordring. Moelven har et svært godt fundament, kompetente medarbeidere, en sterk merkevare og alle muligheter til å lykkes. Å utvikle konsernet til en mer lønnsom virksomhet sammen med mine kolleger og styret er noe jeg gleder meg til, sier Kristiansen.

Kristiansen er utdannet bygningsingeniør og diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI og har vært ansatt i Moelven i perioden fra 1981 – 1994 og igjen siden 2000. Han kom fra stillingen som direktør i Moelven Industrier med ansvar for område Skog.

(pressemelding)

Powered by Labrador CMS