snekker-nettbrett
snekker-nettbrett

Lanserer nettskole for bygg- og anleggsnæringen

Nå lanserer Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg (EBA) en egen skole som tilbyr nettbaserte kurs for bygg- og anleggsnæringen. 

Publisert

Nettkursene tar for seg blant annet sikker bruk av arbeidsutstyr, arbeid i høyden, HMS-regelverk og kjemikaliehåndtering. (Illustrasjonsbilde: yayimages.com)

Byggenæringens Nettskole tilbyr relevante HMS-kurs, og på sikt vil skolen også holde andre e-læringskurs for bygg- og anleggsnæringen, skriver Byggenæringens Landsforening på sine nettsider. Kursene er tilgjengelig på flere språk.

- EBA ønsker å legge til rette for at våre medlemmer spesielt, og den øvrige delen av næringen generelt, skal kunne tilegne seg økt eller ny kompetanse på en smart og kostnadseffektiv måte. Vi tror den nye nettskolen vil bidra til nettopp dette, sier Lene Jønsson, leder for Entreprenørskolen og HMS-området i EBA.

Jønsson forteller videre at EBA har lagt til rette for at bedrifter kan kombinere kursene som allerede er tilgjengelig på plattformen med egne kurs - og på den måten "bygge sin egen nettskole".

- Systemet legger til rette for at du kan ha oversikt over påkrevd kompetanse og du kan planlegge fremtidig opplæringsbehov. Systemet er også laget for å håndtere underleverandører og andre besøkende, forteller Lene Jønsson.

Les mer om nettskolen på nettsidene til Byggenæringens Landsforening

Besøk nettskolen her

Powered by Labrador CMS