renholdmen

Styrker posisjonen i Finland

Renholmen har fått i oppdrag å bygge et helt nytt justerverk i det finske sagbrukskonsernet Junnikkala Oy sin fabrikk i Oulainen.

Publisert

Justerverket som skal bygges for Junnikkala Oy vil ligne på dette, som Renholmen har levert til Martinsons i Bygdsiljum.

– Junnikkala Oy valgte oss fordi vi er en stabil og trygg leverandør som ligger i forkant teknologisk. I fjor leverte vi alt utstyr for virkeshåndtering til det nye sagbruket Lappi Timber i Kemijärvi, og dette ble vårt store gjennombrudd på det finske markedet, sier Renholmens markedssjef Bernt-Ove Andersson i en pressemelding.

– De beste løsningene

Leveransen vil inneholde blant annet Renholmens kappsystem, trimmer fra Triax og FlexiCut, samt kamerasortering fra Finscan, hvor Renholmen står for teknologien.

– Vi leverer velprøvdteknologi med de beste løsningene. Vi ønsker alltid å gi kundene våre best mulig evne til å møte markedets krav, sier Andersson.

Harn vært planlagt lenge

Kalle Junnikkala, daglig leder i Junnikkala Oy, sier at konsernet lenge har planlagt å øke kapasiteten, nå som økonomien i sagbruksindustrien har begynt å snu. Da de i sommer begynte å se etter leverandører, seilte Renholmen raskt opp som et interessant alternativ.

– Vi visste allerede at Renholmen står for høy kvalitet, og da vi diskuterte behovene våre, forsto vi at de kunne levere den kapasiteten vi trenger, sier Kalle Junnikkala.

Monteringen av justerverket vil starte i mars 2016, og anlegget vil være i produksjon etter sommeren.

(pressemelding)

Powered by Labrador CMS