at-skog

AT Skog styrker posisjonen

Kjøper NEG Skog AS og 34% av aksjene i SB Skog.

Publisert

Det skriver AT Skog SA i to pressemeldinger

Om kjøpet av NEG AS:

13. november 2015 inngikk AT Skog SA avtale med NEG AS om kjøp av 100 % av aksjene i NEG Skog AS.

Anders Roger Øynes, administrerende direktør i AT Skog, ser på overtagelsen av NEG Skog som strategisk viktig for å styrke selskapets posisjon.

Det er inngått en samarbeidsavtale mellom NEG og AT Skog, og gjennom denne vil en utfylle hverandre godt med hensyn til markedsposisjon, kompetanse og virksomhetsområder, heter det i pressemeldingen.

– Vi er fornøyde med at AT Skog overtar NEG Skog med formål om å videreutvikle selskapet. Dette vil styrke grunnlaget for ytterligere samarbeid og at en samlet kan ta fatt på de utfordringene vi i felleskap står overfor, sier styreleder i NEG Skog AS, Geir K. Thorsland

Les mer om kjøpet av NEG AS her

Om kjøpet av aksjer i SB Skog:

Viken Skog SA og AT Skog SA inngikk 16.november en intensjonsavtale hvor AT Skog SA erverver 34% av aksjene i SB Skog AS.

Viken Skog og AT Skog har etablert et strategisk samarbeid gjennom det felleseide selskapet Viken AT Market AS og styrker nå ytterligere samarbeidet med at AT Skog kjøper seg inn i SB Skog.

– Dette vil styrke samarbeidet mellom Viken Skog og AT Skog. Det vil også bygge opp under SB Skogs landsdekkende satsning og er med å lage en mer robust skognæring, sier styreleder i Viken Skog, Olav Breivik.

– AT Skog er svært tilfreds med det samarbeidet som er etablert med Viken Skog. Vårt innkjøp i SB Skog er et viktig steg videre for å skape en sterkere og mer effektiv skognæring. SB Skog passer strategisk bra for de utfordringene vi felles står ovenfor, sier styreleder i AT Skog Olav Veum.

Les mer om aksjekjøpet her

Powered by Labrador CMS