Tore Ådlandsvik, nyvalgt leder for Norske Trevarer.
Tore Ådlandsvik, nyvalgt leder for Norske Trevarer.

Ny leder i Norske Trevarer

Tore Ådlandsvik har overtatt som styreleder i Norske Trevarer etter Ole Olsen, som takker for seg etter ni år i ledervervet.

Publisert

Tore Ådlandsvik er medeier og daglig leder i Torsvik Innredning AS på Askøy utenfor Bergen, og har sittet åtte år i styret i Norske Trevarer, før han nå rykker opp og overtar lederklubben.

Dermed etterfølger Tore Ådlandsvik styrelederen med aller lengst fartstid i Norske Trevarers historie.

- Jeg mener at vi spesielt det siste året fikk landet veldig mye av det vi har jobbet med i styret i Norske Trevarer de siste årene. Det har vært viktige og tidkrevende prosesser, så nå skal vi gjennomføre det vi har lagt til rette for og sørge for at det arbeidet som er gjort bærer frukter, sier Tore Ådlandsvik, til Norske Trevarers hjemmeside.

Den nyvalgte lederen mener trevarebransjen er inne i ei god tid, og tror bransjen har den beste tida foran seg.

- Litt av utfordringen er at vi må tenke nytt i måten vi tilnærmer oss prosjekter og kunder på, spesielt de trevarebedriftene som jobber opp imot det offentlige. Vi vil i større grad måtte forholde oss til totalentreprenører, der vi som trevarebedrifter blir en av mange underleverandører som blir mindre synlige i landskapet, sier han.

- Sluttkunden vil fortsatt være like viktig for oss, men vil ikke i samme grad bli en aktør som vi diskuterer kontrakter og priser med. Derfor må vi ha enda sterkere fokus på informasjon og synlighet overfor sluttkunden, og dette kommer bare til å bli viktigere og viktigere for vår bransje i årene framover, legger han til. .

- I tillegg må vi bli enda flinkere til å pleie kontakten med det politiske miljøet, for å snakke vår sak og synliggjøre oss overfor myndighetene. Dette blir viktig for å kompensere for konsekvensene av totalentreprisene, og her har Norske Trevarer en viktig jobb å gjøre – både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Powered by Labrador CMS