Siri Ann Tellevik White
Siri Ann Tellevik White er daglig leder i Hoff Snekkerverksted AS på Lillestrøm. Under Norske Trevarers landsmøte i Bergen i midten av april ble hun valgt inn i bransjeforeningens styre nasjonalt.

Kom inn i trebransjen for to år siden – nå er Siri ny i styret i Norske Trevarer

Siri White hadde nesten ti års erfaring fra byggebransjen da hun tok over som ny daglig leder i Hoff Snekkerverksted AS for snart to år siden. Men før det tilbragte hennes norsk-canadiske familie ett år ved fjellene i Rocky Mountains, og nå er hun klar for styret i Norske Trevarer.

Publisert

– Mannen min Kyler kommer fra Canada. Vi har roller i trebransjen og byggenæringen begge to, så derfor var det naturlig å kombinere jobb og familie med friluftsliv og et fantastisk år i Canada sammen med barna våre, sier Siri White, som ble valgt inn i landsstyret i Norske Trevarer under bransjeforeningens landsmøte som nylig ble avholdt i Bergen.

– Som byggingeniør har jeg likt meg veldig godt i de jobbene jeg har hatt innenfor byggebransjen, men jeg har nok savnet å kunne jobbe også med det estetiske uttrykket. Det får jeg virkelig muligheten til å gjøre nå i jobben som daglig leder ved Hoff Snekkerverksted, sier Siri White, og viser til at bedriften kaller seg «innredningsentreprenør».

– Jeg har alltid likt å skape ting, og nå kan jeg virkelig kose meg med de spesialprosjektene vi jobber med, det å komme fram til gode og pene løsninger sammen med kundene våre. Jeg er opptatt av estetikk, og at det kunstneriske i det vi gjør skal kunne kombineres med å lage kvalitet som holder seg over tid.

Ny i Norske Trevarer-styret

Siri Ann Tellevik White, i det daglige bruker hun bare første og siste navn, har vokst opp på Fetsund. Familien White er tilbake der trebarnsmoren Siri har familierøttene sine fra, som er bare en 10-minutters kjapp kjøretur fra Hoffs produksjonslokaler på Lillestrøm.

Nylig ble Siri White valgt inn i bransjestyret i Norske Trevarer, sammen med Gunnar Adolf Aanesland fra Aanesland Treindustri AS (ny styreleder), Trond Magnar Unhammer fra NorDan AS (nestleder) og styremedlemmene Linda Kristin Offenberg fra MindMap AS, Arve Martin Almenning fra Nordvestvinduet AS og Kyrre Norigard fra Norigard Bruk AS.

– Aller først vil jeg bruke litt tid på å bli enda bedre kjent med trevarebransjen og de andre i styret, og det ser jeg veldig fram til. Bakgrunnen min fra byggebransjen tror jeg vil være relevant å ta med seg inn i styret, og så vil jeg gjerne bidra med å kjempe for gode rammebetingelser for vår bransje.

– I løpet av mine snart to år i trevarebransjen så har jeg fått et bilde av en utrolig dyktig og kvalitetsbevisst næring. Bransjen står for mye godt håndverk og god kvalitetsproduksjon som vi kan være stolte av å ha i Norge.

– Dette er ikke noe vi skal ta for gitt, men er nettopp noe vi skal være ekstra opptatt av å ta godt vare på. Kvalitet og skikkelige ting kommer ikke til å gå ut på dato, det er tvert imot det som trengs i framtida. Jeg ønsker å være bevisst på miljøperspektivet i det vi driver med, og jeg tror det er et stort marked der ute som vil være mottakelig for nettopp dette i tida vi går inn i.

Powered by Labrador CMS