Ny daglig leder i Norsk Trevare

Johannes Barbantonis overtar den 15 november.

Publisert
Johannes Barbantonis blir ny daglig leder i Norsk Trevare fra 15. november.

Johannes Barbantonis har lang erfaring fra både det private næringsliv og organisasjonslivet, innen ledelse, strategi- og organisasjonsutvikling, omorganiseringer, prosjektledelse og drift. Gjennom sitt store samfunnsengasjement tar han med seg mange nyttige erfaringer og relasjoner fra ulike organisasjoner, som eks NHO, skriver Norsk Trevare på sine nettsider.

Barbantonis er utdannet innen IT og økonomi med spesialisering på ledelse og strategi, og har blant annet hatt lederstillinger i Orkla og Telenor, men også i mellomstore og små bedrifter både i Norge og internasjonalt. Han kjenner til håndverkerbransjen gjennom engasjementet som prosjektleder de siste årene i renoveringsselskapet Renovex i Oslo.

Barbantonis er 52 år og opprinnelig gresk. Han kom til Norge som student i 1982, og er i dag bosatt i Oslo med kone og to barn.

Les mer på nettsidene til Norsk Trevare

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS