PRIS: Natre mottok prisen for Årets Proff-leverandør for Maxbo under Arena-messen i Lillestrøm. Foto: Maxbo

Natre til topps i Maxbo-kåring

Natre Vinduer vant prisen for «Årets Proff-leverandør», og fikk skryt for å levere produkter av høy kvalitet og medarbeidere som er proaktive og serviceorienterte.

Publisert

Prisutdelingen skjedde på Arena-messen på Lillestrøm, som arrangeres av byggevarekjeden Maxbo.

Arena 2018 er en lukket fagmesse som arrangeres på Norges Varemesse med over 1900 deltakere. Under messen ble byggevareleverandører og samarbeidspartnere hedret med priser fra arrangøren.

Årets Maxbo Proff-leverandør er en pris som deles ut til leverandører som bidrar til å styrke Maxbos posisjon blant håndverkere, byggmestere og entreprenører, og ikke minst bidrar til at Maxbos Proff-kunder lykkes, skriver Maxbo i en pressemelding.

– Natre levere produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige betingelser. Dette gjør dem attraktive for Maxbos proff-kunder, sier Fredrik Jacobsen, kategorigruppesjef i Maxbo, ifølge pressemeldingen.

Samarbeid og kompetanse

Samarbeid og kompetanse er også viktige kriterier for kåringen.

– Natre Vinduer jobber aktivt sammen med oss. De responderer raskt og presist, og løser reklamasjoner hurtig og effektivt. Natre har god oppfølging av varehusene og tilbyr smarte og enkle bestillingsverktøy. I tillegg har de proaktive og serviceorienterte medarbeidere, sier Jacobsen.

Hyggelig anerkjennelse

– Denne prisen er en stor inspirasjon og en boost til vårt salgsapparat og våre medarbeidere ved inngangen av året, sier Geir Kjenner i Natre, ifølge den samme pressemeldingen.

Natre Vinduer har rundt 400 medarbeidere og fire fabrikker over hele landet. Her produseres det trevinduer, balkongdører, og heve- og skyvedører.

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Arena 2018

Arena-messen har vært arrangert hvert år siden 1995. Messen er en viktig anledning for håndverkere og byggmestere til å holde seg faglig oppdatert på nye produkter, forskrifter og krav i bransjen. Utvalgte leverandører til Maxbo får møte og utveksle kunnskap med representanter fra Maxbo og Maxbo Proff.

Powered by Labrador CMS