– Jeg ser tilbake på 16 spennende år i Moelven, sier Ole Helge Aalstad. Foto: Ricardo Foto

Ole Helge Aalstad slutter i Moelven

Ole Helge Aalstad har sagt opp sin stilling som divisjonssjef for sagbruksdivisjonen Timber etter 16 år i Moelven-konsernet. Han starter som daglig leder i Maskinstyring AS på Hamar 1. oktober 2016.

Publisert

Jeg ser tilbake på 16 spennende år i Moelven. Dette har ikke vært noen lett beslutning å ta, men etter en totalvurdering følte jeg det var rett tidspunkt for et skifte. Jeg takker alle mine kolleger for samarbeidet, sier Aalstad.

Aalstad startet i Moelven i 2000 og har i løpet av disse årene vært daglig leder ved blant annet Moelven Eidsvold Værk AS, Moelven Løten AS, Moelven Mjøsbruket AS og Moelven Våler AS – og har siden høsten 2012 vært divisjonssjef for sagbruksdivisjonen Timber.

Morten Kristiansen, konsernsjef i Moelven takker Aalstad for innsatsen.

Aalstad er en sterk fagperson og en leder vi har hatt stor glede av gjennom mange år. Jeg ønsker han lykke til med en ny karriere i en ny bransje, sier Kristiansen.

Rekruttering av ny divisjonssjef for divisjon Timber vil starte opp med det første.

(Moelven)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS