MesterVindu satser med moderne og fleksibelt produksjonsutstyr

MesterVindu Norge AS starter opp igjen vindusfabrikken på Sjoarreset i Fitjar kommune

Publisert

Fabrikken i Fitjar er 6000 kvadratmeter stor, og blir nå rustet opp med moderne produksjonsutstyr – inkludert roboter og CNC-teknologi. Mye av utstyret er allerede på plass, og det pågår innkjøp av det øvrige. Det budsjetteres med ytterligere investeringer de neste årene. Faglig sterk kompetanse er sikret og ansettelser pågår, skriver MesterVindu i en pressemelding.

Ingen mellomledd

– Vi ser at markedet i økende grad etterspør skreddersydde og tilpassede vindusløsninger. Den moderne og fleksible fabrikken i Fitjar utvikles for å møte dette behovet, der vi lett kan tilpasse produksjonen til enkeltprosjekter og -leveranser, sier Espen Fjeldtvedt.

Salget vil primært skje direkte uten mellomledd, og firmaet vil også åpne egen nettbutikk der kundene kan bestille vinduer.

– Vi tror på at god service, tett kontakt og direkte kommunikasjon gir tryggere kjøp og felles gevinst, sier Fjeldtvedt.

Produktene vil bli markedsført under varemerket MesterVindu, som tidligere var velkjent og godt renommert i markedet. Vinduene har teknisk høy kvalitet, er utviklet over 25 år for krevende vestlandsklima, og oppfyller alle kravene i TEK 17-forskriften og regelverket til Norsk Dør- og Vinduskontroll (NDVK), skriver selskapet i meldingen.

Produktutvalget er stort og alt kan leveres i flere treslag og tre stilarter: Moderne, klassisk og fin gammel. Aluminiumsbekledning utvendig for ekstra lang levetid og minimalt vedlikehold, blir også en del av tilbudet.

Grønn profil

MesterVindu har produkter for både nybygg og renovering, og til både små og store bygg. To av spesialitetene blir vinduer i gammel stil til boliger og store bygårder, samt minimalistiske og store vinduer for moderne arkitektur.

– Produktene har en grønn profil og blir fremstilt på en bærekraftig måte i tråd med morgendagens krav til miljø og sirkulærøkonomi. FSC-sertifisert trevirke med ren kjerneved ut mot værside for lang holdbarhet blir standard, og overflatebehandling blir av beste miljøriktige type. MesterVindu skal representere det beste av norsk vindusindustri, avslutter Fjeldtvedt.

(Pressemelding)

Fakta

Bak etableringen står tre velerfarne næringslivsaktører: Espen Aspenes fra Os, Leif Trygve Nilsen og Espen Fjeldtvedt fra Stord. Ingvild Jensen fra Arendal er valgt som styreleder. Alle har lang og bred erfaring fra styrer, ledelse, produksjon og salg av produkter og tjenester til byggebransjen.

Powered by Labrador CMS