Fra Ligna 2016. (Foto: Ligna)

Ligna 2017 er snart fullbooket

Ligna, verdens største messe for maskiner, anlegg og verktøy for treindustrien, arrangeres i mai neste år. 90 prosent av utstillerarealet er allerede booket.

Publisert

Messa arrangeres i Hannover fra 22. til 26. mai 2017.

– Sammenlignet med forrige messe, ligger vi godt i forkant med bookingen av utstillere, sier Christian Pfeiffer, som arrangerer Ligna ved Deutsche Messe.

– På den kommende messa samarbeider vi med den tyske foreningen for produsenter av trebearbeidingsmaskiner om å utvikle en ny tematisk utforming av messa. Denne skal gjenspeile de forskjellige måtene kunder bruker treindustri-teknologi. Dette ser ut til å bli et svært vellykket grep, sier han.

På Ligna 2017 vil mindre leverandører vise seg frem sammen med større aktører; noe som er en fordel for alle parter, påpeker arrangøren. Utstillingen vil bli inndelt etter type teknologi som vises frem; noe som vil åpne for helt nye grupperinger av utstillere. Arrangørene tror dessuten dette vil bli mer effektivt for de besøkende.

Les mer om messa på Ligna sine nettsider

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS