Miljørådgiver Frode Pålsrud og HMS- og kvalitetssjef Vera Sjørli Hestnes med Miljøfyrtårn-sertifikatene.
Miljørådgiver Frode Pålsrud og HMS- og kvalitetssjef Vera Sjørli Hestnes med Miljøfyrtårn-sertifikatene.

Hunton har blitt Miljøfyrtårn

Etter et solid miljøarbeid ble Hunton tildelt Miljøfyrtårn-sertifikatet forrige uke.

– Vi opplever at markedet i økende grad er opptatt av klima og sirkulærøkonomi. En solid innsats er lagt ned for å bli sertifisert som Miljøfyrtårn, sier administrerende direktør Arne Jebsen i Hunton Fiber AS i en pressemelding.

Miljørådgiver i Hunton, Frode Pålsrud, har hatt et overordnet ansvar for å få sertifiseringen i havn.

– Vi har opplevd miljøfyrtårn-prosessen som en god og lærerik prosess som har gitt oss mange tanker og idéer. Den har bidratt til involvering og nyttige diskusjoner blant ansatte i store deler av organisasjonen vår, og sikret fremdrift, sier Pålsrud.

Miljøfyrtårnsertifiseringen er ikke minst et godt verktøy for det videre arbeidet, og selskapet har identifisert tydelige KPI’er, handlingsplaner og tiltak for å nå målene som er satt.

– Miljøarbeidet er viktig for oss, og vi ser det som vårt samfunnsansvar å jobbe for å redusere vår negative miljø- og klimapåvirkning, sier Arne Jebsen, ut utdyper:

– Dette omfatter store deler av organisasjonen vår, oppgavene vi skal løse, og ikke minst hvordan vi løser de. Vi tror at morgendagens vinnere er de bedriftene som tar ansvar, er transparente og fremtidsrettede. Og det vil Hunton være, avslutter han.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS