Nå setter Christer Brevik, kategoridirektør hos Maxbo, ned prisene med opp til ti prosent på trevirke.

Maxbo reduserer prisene på trelast

Maxbo reduserer prisene på trelast fra 15. november. – Vi følger prisene tett, og forventer ytterligere nedgang i tiden som kommer, sier Christer Brevik, kategoridirektør hos Maxbo.

Publisert

Prisene på trelast reduseres med mellom to til ti prosent. Den største reduksjonen kommer på impregnerte trevarer og konstruksjonsvirke.

– Det har vært et krevende år, hvor etterspørselen av trelast har vært større enn produksjonen. Nå er tilgangen stor nok, og vi forventer at det vil være situasjonen gjennom 2022. Samtidig er det en generell økning i bruk av trevirke, som har ført til vedvarende høyere priser, sier Brevik i en pressemelding.

Maxbo har nylig ansatt sin andre prisanalytiker, som følger prisutviklingen tett. Dette gjør de for å sikre at kundene får konkurransedyktige betingelser til enhver tid.

– Vi skal hele tiden være konkurransedyktige, og vil justere prisene ytterligere ned når det blir mulig. Gjennom vinteren og til neste år vil det trolig komme flere reduksjoner. Tiden med kun to årlige prisjusteringer er forbi, sier kategoridirektøren.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS