Kjededirektør i Obs Bygg, Espen Braaten.
Kjededirektør i Obs Bygg, Espen Braaten.

Byggevarekundene er mest fornøyde med Obs Bygg

Ferske tall fra Norsk Kundebarometer viser at Obs Bygg befester sin posisjon som byggevarekjeden med de aller mest fornøyde kundene.

Resultatet tas godt imot av kjededirektør Espen Braaten:

– Dette er en fantastisk tilbakemelding fra våre kunder til alle ansatte i Obs Bygg, som har stått på for å levere gode kundeopplevelser gjennom et krevende år. Suksessoppskriften er enkel: Vi har lovet lavpris på byggevarer til alle, og dette løftet holder vi. Det er blitt bekreftet i flere pristester, sier han i en pressemelding.

Obs Bygg får en score i Norske Kundebarometer på 76,7 poeng, noe som plasserer kjeden i kategorien «svært fornøyde kunder». Dette gjør at kjeden scorer best i kategorien for «byggevarer» der seks ulike kjeder er målt.

Ikke bare scorer Obs Bygg høyt blant kundenes tilfredshet om dagen. De samme kundene handler byggevarer som aldri før, kan Braaten melde.

– Flere ønsker å gjøre mer selv. I tillegg har nok pandemien lokket frem den indre håndverkeren hos mange nordmenn. I 2020 hadde vi en omsetningsvekst på ca 27 prosent. Vi går nå den mest travle tiden i møte, og forventer ytterligere vekst fremover når svært mange nordmenn planlegger oppgradering av hus, hytte og hage, sier Braaten.

Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI som hvert år måler tilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere. Kundene får muligheten til å si hva de mener om bedrifter de kjøper varer og tjenester fra.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS