Byggmax ble først etablert i 1993 og har for tiden med 111 butikker i Sverige, 42 butikker i Norge og 10 i Finland.
Byggmax ble først etablert i 1993 og har for tiden med 111 butikker i Sverige, 42 butikker i Norge og 10 i Finland.

Byggmax skaper jobb i krisa – åpner tre nye butikker

Til tross for at koronaviruset har slått hardt til mot handelsstanden, åpner Byggmax tre nye butikker de nærmeste månedene.

I mai åpner Byggmax i Vestby og til sommeren i Grimstad. Nå er det også klart at det blir en tredje butikk – i Notodden – til sommeren. Til sammen kommer de tre butikkene til å skape nærmere 15 nye arbeidsplasser, skriver kjeden i en pressemelding.

– Takket være at vi har store anlegg og et konsept som bygger på selvservice, der de fleste varene plukkes utendørs, har vi bedre forutsetninger enn mange andre firmaer akkurat nå. Derfor er vi glade for å kunne skape flere arbeidsplasser og at vi samtidig blir mer tilgjengelig for alle som nå tilbringer mer tid hjemme og finner glede i byggeprojekter, sier Mikael Bengtsson, kommersielt ansvarlig for Byggmax Norge.

Håndvask og avstandsmarkeringer

Slik jobber Byggmax for å minimere smittespredning

  • Gratis hjemleveranse til alle kunder over 70 år
  • Mulighet for hjemkjøring eller opphenting av ferdigplukkede byggevarer i butikk
  • Mulighet til håndvask i alle varehus
  • Skilt og avstandsmarkeringer i butikker for å holde avstand
  • Strenge regler til personalet om å holde seg hjemme ved det minste forkjølelsessymptom
  • Forsterkede retningslinjer gjeldende håndhygiene og rengjøring

Byggmax følger de råd som gis fra nasjonale og lokale helsemyndigheter, og gjør alt for å skape et så trygt butikkmiljø som mulig. Blant annet gjennom forsterkede retningslinjer gjeldende håndhygiene og rutiner for rengjøring.

– Vi setter alltid våre kunders og medarbeideres helse og sikkerhet først. For å minimere risikoen for smittespredning finnes det mulighet til håndvask i alle våre butikker. Vi har også satt opp skilt og avstandsmarkeringer, som en påminnelse om at vi må holde avstand til hverandre, sier Mikael Bengtsson.

Drive-in og hjemlevering

Butikken som åpner i Notodden til sommeren kommer til å sysselsette 4-5 personer. I likhet med Byggmax andre steder kommer kundene til å ha godt med boltreplass – i Notodden beregnes det totale tomtearealet seg til ca. 7000 kvm. Som i alle Byggmax butikker finnes det en romslig drive-in der kunden enkelt kan laste sine varer selv.

– Ønsker man heller å handle hjemmefra er hele butikksortimentet vårt tilgjengelig for hjemleveranse eller for henting i butikk, der vi har plukket varene fram til deg. Dessuten tilbyr vi alle over 70 år gratis hjemleveranse av byggevarer, for å gjøre det lettere for mennesker i risikogruppen å holde seg hjemme, sier Mikael Bengtsson.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS