Svenske USNR AB overtar de norske Odden-produktene

USNR AB har inngått en avtale med Ringsaker Industriservice AS om å overta rettighetene til Odden-programmet for virkeshåndtering og -sortering.

Publisert

Fremdeles skal Ringsaker Industriservice stå for produksjon, service og vedlikehold for kundene, både for USNR- og Odden-produkter.

– Gjennom dette samarbeidet kommer Odden-produktene til å bli tilført konkurransekraftige nytilskudd i form av maskinkomponenter, styring, skanning og optimering, skriver sjefene Johan Johansson i svenske USNR i og Hans Andreas Bakke i Ringsaker Industriservice i en pressemelding.

– Denne avtalen gir oss enda bedre muligheter til å styrke tilbudet vårt for bordhåndtering på det nordeuropeiske markedet, men også globalt. Vi kan kombinere produkter fra USNRs høykapasitetsanlegg med Odden-programmet, samtidig som vi får tilgang til Ringsakers ressurser på konstruksjon, produksjon og service, sier Johansson.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS