Fellesarenaen på Skøyen skal være både et kreativt studio, et verksted, og en møteplass hvor de fire bedriftene skal utvikle nye produkter i samarbeid med kundene. (Foto: Rakel Berg)

Ny aktør inn i Made By Wood

Thor Melings snekkerfabrikk AS slutter seg til Made by Wood i Oslo.

Publisert

Made by Wood er en fellessatsing av bedriftene Melby Snekkerverksted, Jømna Brug og Hamran Snekkerverksted og nå også Thor Meling. Sammen har de skapt en felles arena for å levere alt som trengs av trevarer til innredningen i huset,både trapper, dører, kjøkken og garderober.

– Dette åpner opp et helt nytt marked for oss, og vi ser på det som en investering for å sikre og mulig skape nye arbeidsplasser. Vi blir alle hver vår bedrift, men har en felles plattform i Oslo for å stå sterkere på markedet. Dette er en stor investering, men vi ser på dette som det neste steget for bedriften, sier daglig leder Ole Olsen i Thor Meling til Bygdebladet, som siteres av trevare.no.

Les mer om saken på trevare.no

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS