Trevarebedrifter fusjonerer:
– Hvorfor jobbe hver for oss når vi jobber bedre sammen?

Det er bare et halvt års tid siden Anders Ek i Engelsviken Snekkerverksted og Johnny Poulsen i Slevik Trevarefabrikk begynte å snakke om å samarbeide tettere. Nå har de bestemt seg for å slå seg sammen, og allerede fra 1. januar er det nye firmaet operativt under navnet Slevik Trevare AS.

Publisert
Anders Ek (t.v.) i Engelsviken Snekkerverksted og Johnny Poulsen i Slevik Trevarefabrikk har slått seg sammen. Fra nyttår blir det oppstart av den nye trevarebedriften Slevik Trevare AS, med Johnny Poulsen som daglig leder og Anders Ek som hovedansvarlig for produksjonen.

– Vi skal være en profesjonell samarbeidspartner for kundene våre, sier Anders Ek i Engelsviken Snekkerverksted, som også er leder i Norske Trevarers lokalforening i Østfold.

– Når vi slår selskapene våre sammen så kan vi vise til enda sterkere fagkunnskaper, i tillegg til at vi har gode avtaler med de fremste leverandørene i markedet. I sum betyr dette at vi kan gi profesjonell hjelp til å finne riktig produkt til riktig pris både for byggmestere, entreprenører, bedrifter og privatkunder, mener Anders Ek.

Tett dialog og gode forhandlinger 

De to selskapene melder om gode forhandlinger og tett dialog siden mai i år, som nå altså har ledet fram til at de fra nyttår vil operere under det nye selskapsnavnet Slevik Trevare AS.

Alle ansatte i begge selskapene blir med over i det nye selskapet, der Johnny Poulsen blir daglig leder og Anders Ek blir avdelingsleder og hovedansvarlig for produksjonen.

Produksjonslokalene hos Slevik Trevare i Gressvik blir nå pusset opp og utbedret, og gjennom sammenslåingen får den nye trevarebedriften betydelig økt kapasitet med nye maskiner, forbedret logistikk og ikke minst flere ansatte med bred kompetanse samlet under én felles bedriftsparaply.

– Vi er veldig trygge på at fusjoneringen vil bidra til økt kvalitet både innen salg og produksjon.

Utfyller hverandre godt 

Engelsviken Snekkerverksted har over år bygd opp et sterkt omdømme som en moderne håndverksbedrift med kvalitetsproduksjon innen designmøbler, kjøkken og spesialinnredninger.

– I tillegg er Slevik Trevarefabrikk forhandler av dører, vinduer, garasjeporter og trapper, så i sum skal dette bli veldig bra. Vi gleder oss skikkelig til oppstarten fra nyttår, sier trevarelederen fra Engelsviken.

– Vi føler vi står veldig trygt i svaret på det som var spørsmålet allerede da vi startet dialogen mellom selskapene våre i mai: Hvorfor skal vi jobbe hver for oss når vi kan jobbe enda bedre sammen?

Powered by Labrador CMS