Fredrikstad får flere studentboliger i massivtre

AF Gruppen skal bygge 230 studentboliger i massivtre.

Publisert

AF Gruppen er innstilt som totalentreprenør med samspill for bygging av studenthybler for Studentsamskipnaden i Østfold. Kontrakten omfatter riving av eksisterende hybelhus og bygging av fire nye blokker med totalt 230 nye studentboliger i massivtre. Bygget har et samlet brutto bygningsareal på ca. 6 900 kvadratmeter. Dette er byggetrinn 5 for studenthybler på Bjølstad, som fra før har 519 studenthybler i massivtre.

Det er planlagt oppstart på tomten med riving etter at høgskolen stenger i juni 2019. Hyblene vil stå ferdig til skolestart i 2020.

Avtalen er en totalentreprisekontrakt med verdi ca. MNOK 119 eks. mva.

– AF Gruppen takker for tilliten Studentsamskipnaden viser oss gjennom å velge AF som entreprenør på Bjølstad 5. Tildelingen viser at vi har en meget konkurransedyktig entreprenør i Østfold, med spisskompetanse på massivtre-prosjekter, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

(Pressemelding)

    Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

    Vil du bli bedre kjent med bladet?
    - Last ned bladet elektronisk
    - Eller bestill abonnement

    Her får du et innblikk i hva vi skriver om

    Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

    Powered by Labrador CMS