NABOBYEN: Moelven Industrier gikk ikke lenger enn til nabobyen Brumunddal da de rekrutterte Yngve Andreassen til stillingen som HR-direktør. Foto: Privat
NABOBYEN: Moelven Industrier gikk ikke lenger enn til nabobyen Brumunddal da de rekrutterte Yngve Andreassen til stillingen som HR-direktør. Foto: Privat

Moelven henter HR-direktør hos Tine

Moelven Industriers henter ny HR-direktør fra Tine. Mannen, som blant annet har forsvarsbakgrunn, skal rapportere til konsernsjef Morten Kristiansen.

Publisert

Da Moelven Industrier ASA nylig ansatte HR-direktør, valgte de brumunddølen Yngve Andreassen. 45-åringen er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med fordypning i strategi og ledelse. Han er sertifisert ICF-coach, og har som nevnt jobbet i Forsvaret og Bluegarden.

– Han har hatt flere roller i Tine, og kommer nå fra stillingen som seniorrådgiver for ledelses- og medarbeiderutvikling.

– Yngve Andreassen vil få det overordnede ansvaret for den konsernovergripende rollen, og vil sikre at vi har profesjonelle HR-prosesser og systemer som understøtter Moelvens virksomhet. Han vil lede en faglig, strategisk og operativ avdeling som er en sentral ressurs for konsernet og virksomhetene sier konsernsjef Morten Kristiansen.

Trebarnsfaren som er bosatt i Brumunddal vil, når han begynner senest 1. juni, få arbeidssted i hovedadministrasjonen på Furubakken i Moelv. Han skal rapportere til konsernsjefen.

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS