Mjøstårnet er et av byggeprosjektene som blir presentert. (Skisse: Voll Arkitekter)

Klart for Trekonstruksjonsdagene 2017

Prisbelønte Knarvik kirke og verdens høyeste trebygg, Mjøstårnet, er to av 20 prosjekter som blir grundig presentert og diskutert på Trekonstruksjonsdagene i Oslo midt i juni.

Publisert

De 20 prosjektene innenfor, bolig, kultur, bruer, kontorer og kirker er bygd her i landet og seks andre land. På konferansen blir de presentert av arkitektene og rådgivende ingeniører som står bak dem.

Konferansen arrangeres 13. - 14. juni av Faggruppen for Bygg og anlegg (FBA) i samarbeid med Forum for Trekonstruksjoner (FFT). Målsettingen er å gi mer kunnskap om hvordan tegne, prosjektere, planlegge og gjennomføre store byggeprosjekter i tre.

Ved å presentere tyve av de fremste treprosjektene fra over hele verden ønsker arrangørene å gi god inspirasjon til hvordan utforme og gjennomføre slike prosjekter.

Her finner du programmet for de to dagene

Mer informasjon og påmelding

Her er noen av byggeprosjektene som blir presentert:

    Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

    Vil du bli bedre kjent med bladet?
    - Last ned bladet elektronisk
    - Eller bestill abonnement

    Her får du et innblikk i hva vi skriver om

    Powered by Labrador CMS