Faksimile: Forum Wood Building Nordic 2017 brosjyre

Klart for nordisk tre-forum i Trondheim

I høst er det klart for den sjette Forum Wood Building Nordic; Den nordiske møteplassen for alle som er opptatt av trearkitektur og bruk av tre i store konstruksjoner.

Publisert

Forum Wood Building Nordic arrangeres fra 27. til 29. september, og det er andre gang på rad at Trondheim er valgt til å huse arrangementet i Norge.

Konferansen arrangeres hvert år, vekselvis i Sverige, Finland og Norge, og er en avlegger av Forum Holzbau, som er en stor etablert møteplass i Mellom-Europa.

Årets konferanse har fått navnet Wood-based Zero Cities. Det blir tre hele dager med mer enn 50 foredrag fra ulike nasjoner, 40 utstillere, befaringer, studentkurs, trearbeider og trekunst. Det blir også konserter, underholdning, prisutdeling, mingling, meningsytringer og samtaler.

Les mer om arrangementet på forum-woodnordic.com

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS