Brunsell, Jørn 600

Brunsell fratrer som NTI-sjef

Administrerende direktør Jørn Brunsell ønsker å fratre sin stilling ved Norsk Treteknisk Institutt (NTI), fremgår det av en pressemelding fra Treindustrien. Han begrunner dette med at han ønsker å konsentrere seg i større grad om forskningsfaglige spørsmål. – Styret tar hans ønske til etterretning og er glad for at Brunsell har takket ja til stillingen som forskningsdirektør ved instituttet, sier styreleder Heidi Finstad Kielland, som er administrerende direktør for bransjeforeningen Treindustrien.

Publisert

Jørn Brunsell fratrer som NTI-

Jørn Brunsell har vært administrerende direktør for Treteknisk i fem år. Han er dr. ing. fra NTNU innenfor energi og miljøspørsmål knyttet til bygg.

Brunsell vil fortsette i sin nåværende stilling inntil ny administrerende direktør er ansatt. Styret starter nå en prosess for å finne hans etterfølger, og vil bruke tid på å finne riktig kandidat for å bidra til å utvikle Treteknisk videre. Ved at Brunsell fortsetter ved Treteknisk beholder man viktig kompetanse og bidrar til kontinuitet i utvikling av instituttet, heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS