Stora Enso åpner utviklingssenter for biomaterialer

Stora Enso skal konsentrere sin forretningsutvikling innen biomaterialer i et nytt innovasjonssenter som skal lokaliseres til Stockholms-området. Senteret skal åpnes i løpet av andre kvartal 2015, og vil omfatte forskning, bruksområder, forretningsutvikling og strategisk markedsføring, heter det i en pressemelding fra Stora Enso.

Publisert

Senteret skal forsterke innovasjonsarbeidet ved å identifisere forretningsmuligheter i markedet for fornybare materialer og lenke dem til ledende innovasjons- og forskningssentre innen næringsliv og akademia. Det nye senteret skal bemannes med Stora Enso-ansatte som nå arbeider i Sverige, Finland og Tyskland. Fra starten av vil det få i underkant av 60 ansatte, men det anslås at det innen utgangen av 2015 vil sysselsette rundt 75 personer.

– Vi er overbeviste om at vår tilnærming til biomasse, i kombinasjon med vår ekspertise innen skogbruk over hele verden, vil være til fordel for våre kunder på nye innovative måter i fremtiden, sier Karl-Henrik Sundström, CEO for Stora Enso.

Les hele pressemeldingen her.

"
Powered by Labrador CMS