Nytt messearrangement for masse- papir- og biobasert industri

Adforum, kjent for messer innen utstyr for masse- og papirindustrien, lanserer nå, i samarbeide med Mentor Communications AB i Sverige, to helt nye arrangement for masse-, papir- og biobasert industri. Arrangementene får navnene International Pulp & Paper Week og Bioeconomy Innovation Forum. Arrangementene vil første gang finne sted på Stockholmsmässan 24.–26. mai 2016, samme år som den neste SPCI-messen normalt ville blitt arrangert.

Publisert

De nye arrangementene er utviklet av utstillerne og de besøkende selv, og de arrangeres for å møte behovene innen en skogindustri i rask forandring, heter det i pressemeldingen fra Adforum. Ifølge kundeundersøkelser utført i regi av Adforum, ønsker utstillerbedriftene å kombinere de tradisjonelle utstillingene for masse- og papirindustrien med et helt nytt forum som fokuserer på innovasjoner og produkter for den biobaserte industrien, noe som til nå helt har manglet på markedet. The Bioeconomy Innovation Forum vil fokusere på bioenergi, bioraffineri, nanoteknologi, biopolymere og andre av morgendagens produkter og innovasjoner.

– De nye arrangementene vil sammen med de tradisjonelle masse- og papirbegivenhetene tilby en svært sterk plattform for hele skogindustrien, fremholder Marcus Bergström, konsernsjef for Adforum. – Det er en mengde synergier mellom de forskjellige produktgruppene og det er nå tid for å integrere disse i et eksisterende arrangement, fastslår han.

Les hele pressemeldingen fra Adforum her.

"
Powered by Labrador CMS