Rindal.JPG

Majestetisk limtrekonstruksjon på mjøsisen

Moelvens konsernsjef Hans Rindal, overrakte denne uka en spesiell og spektakulær limtrekonstruksjon som er plassert midt ute på mjøsisen. Når du ser utformingen, forstår du hvorfor den har fått navnet Mjøsbybilla…

Publisert

Slik ser Mjøsbybilla ut. Den spektakulære limtrekonstruksjonen som er en del av sponsoravtalen mellom Moelven og Norwegian Skating Festival, er plassert på mjøsisen utenfor Skibladnerbrygga i Moelv. (Foto: Egil Bjerke, Moelven)

Det var fem Moelvenansatte som avduket den originale limtrekonstruksjonen – én ansatt for hvert av Mjøsbybillas bein.

– Moelven har en klar rolle som en viktig industriell aktør i næringslivet i Innlandet. Det er et stort ansvar å ha, og det innebærer at vi må samhandle og samarbeide godt med våre omgivelser. Derfor håper vi at tilskuddet til Norwegian Skating Festival i form av Mjøsbybilla, med sine fem bein, kan forsterke symblikken i vårt bidrag som brobygger mellom de fem mjøsbyene, sier sponsoransvarlig Torgeir Berg i Moelven.

De fem mjøsbyene er Moelv, Brumunddal, Hamar, Lillehammer og Gjøvik.

Moelven har inngått en femårig sponsoravtale med Norwegian Skating Festival som arrangeres på Mjøsa 19. februar. Til årets festival har de ifølge Ringsaker Blad bidratt med nesten en halv million kroner. Dette inkluderer Mjøsbybilla som er 18 meter i diameter.

– Arrangementet er et viktig og flott tiltak for regionen, men det er ikke først og fremst fordi Moelven er spesielt opptatt av skøyter vi har valgt å delta som sponsor. Den aller viktigste årsaken er at vi ved siden av rollen som næringslivsaktør og brobygger, er en av innlandets største arbeidsgivere. Dette er den viktigste årsaken til at vi bidrar sier Berg.

– Vi har ansatte som kommer fra alle de fem mjøsbyene. Sammen med skøytearrangementet understreker Mjøsbybilla nettopp det poenget, legger han til.

Mjøsbybilla og området rundt på mjøsisen, skal fungere som start- og målområde.

– Vi synes det er artig å være med på noe som knytter mjøsbyene sammen, sier konsernsjef Hans Rindal til Ringsaker Blad, og svarer følgende på spørsmålet om han selv skal delta:

– Jeg skal kjøpe meg skøyter som jeg kan bruke på skiskoene mine. Planen er å gå ti kilometer.

Fra Mjøsbrua i bakgrunnen er Mjøsbybilla godt synlig også på kveldstid. (Foto: Egil Bjerke, Moelven)

Powered by Labrador CMS