Sandermoen1.JPG

Ledende uten salgsapparat

De siste åtte årene har Sandermoen AS investert mer enn 100 millioner kroner for å bli best. Hvert år overflatebehandler de et areal tilsvarende 800 fotballbaner.

Publisert

Geir Arne Valby hos Sandermoen sikrer at kvaliteten er bra etter overflatebehandlingen. (Foto: Even Rise)

– I 2007 investerte vi i det mange hevder å være landets mest moderne anlegg for overflatebehandling av plater. Gjennomløpslinjen måtte bli så lang som 170 meter for at produktene skulle komme ut i optimal kvalitet, ferdig emballert og merket etter ulike påførings- og tørkeprosesser.

Det sier daglig leder Ståle Skytteren hos Sandermoen AS i Grue Hedmarksbedriften startet som en familiedrevet maleforretning tidlig på 70-tallet. I dag driver de industriell overflatebehandling på seks produksjonslinjer.

– Vi overflatebehandler fire millioner kvadratmeter plater og treverk årlig. Det tilsvarer 800 fotballbanner. Med andre ord overflatebehandler vi tilsvarende areal som 2,2 fotballbaner hver eneste dag hvis vi kjører 365 dager i året, sier Skytteren.

Bedriften har ikke salgsapparat, men opplever likevel at kundene strømmer til.

– Vår filosofi er at fornøyde kunder alltid kommer tilbake. Det handler om tillit. Så lenge blant annet Moelven, RingAlm Tre, Optimera, Maxbo, Södra og Byggma kommer tilbake gang etter gang, føler vi at vi lykkes, sier Skytteren.

Les mer om Sandermoen AS i den nyeste utgaven av Treindustrien.

Powered by Labrador CMS