Fritzøe.bmp

Fritzøe Engros blir større

Ceos Industriprodukter AB kjøper Interwood AB i Gøteborg. Dermed utvider Fritzøe-selskapet både produktporteføljen og posisjonen sin i Sverige.

Publisert

Oddbjørn Hagen, administrerede direktør.

Ceos Industriprodukter AB er Sveriges ledende distributør av trebaserte plater og massivtre til møbel-, innrednings- og trevareindustrien. De har en omsetning på 310 millioner svenske kroner, og er etablert med lager og salgskontor i Forserum, Norrkøping og Skellefteå.

Virksomheten, som er et datterselskap av Fritzøe Engros AS, har 50 ansatte.

– Vi kjøpte Ceos i 2006. Selskapet har hatt en meget positiv utvikling. Vi har ambisjoner om å være ledende også i det svenske markedet, og oppkjøpet av Interwood AB styrker opp under denne målsetningen, sier administrerende direktør Oddbjørn Hagen i Fritzøe Engros AS.

Han er også styreleder i Ceos Industriprodukter AB.

Fritzøe Engros, som holder til i Larvik, er et heleid selskap av Treschow Fritzøe. I det norske markedet, hvor Fritzøe Engros blant annet driver Skandinavisk Treimport AS i Åndalsnes, hevder konsernet å være ledende importør av trebaserte plater, massivtre og gulv til byggevarehandelen og trebearbeidende industri.

– Fritzøe Engros konsern forventer i 2010 en omsetning på vel 600 millioner norske kroner. Oppkjøpet i Sverige gjør at vi får omtrent like stor omsetning i Norge og i Sverige. Selv om markedsforholdene de to siste årene har vær krevende, har Fritzøe Engros AS fortsatt god evne og vilje til videre vekst og utvikling. Oppkjøpet av Interwood AB bekrefter dette, sier Oddbjørn Hagen.

Powered by Labrador CMS