Trysil.jpg

Lokale eiere overtar Trysil Interiørtre

Åtte ansatte har overtatt aksjemajoriteten i selskapet Tyrsil Interiørtre AS.

Publisert

Bedriften, som ligger i Nybergsund i Trysil kommune, har rundt 20 ansatte og en årlig omsetning på omkring 20 millioner kroner. Bedriften har i mer enn 50 år produsert edeltrefinérte paneler og formater til byggeindustrien. I dag er hovedproduktet Trysil Antibrannpanel. Dette er et produkt som er testet og sertifisert panelsystem for brannsikre treoverflater i offentlige bygg.

Etter et tøft fjorår, var det på slutten av året behov for tilførsel av frisk kapital. Dette ble løst ved at en gruppe av bedriftens ansatte kjøpte aksjemajoriteten til Bosvik AS, som eide 97,5 prosent av selskapet, og skjøt inn ny kapital. Dette var også grunnlaget for en større refinansieringspakke, som nå er i boks.

– Vi ansatte som nå er hovedeiere i bedriften, har stor tro på at vi nå har lagt et godt grunnlag for å bevare rundt 20 industriarbeiderplasser i Trysil. Vi ønsker å videreutvikle og modernisere driften for å tilby nisjeprodukter til byggebransjen lokalt og internasjonalt, sier Rolf Meeg, daglig leder i Trysil Interiørtre.

Powered by Labrador CMS