ntl_logo.jpg

Årets bedrift er kåret

Hvert år deler NTL ut prisen til en av sine medlemsbedrifter, og i år gikk prisen til kjøkkenprodusenten Hamran Snekkerverksted AS, Snartemo.

Publisert

Hamran Snekkerverksted ble etablert i 1930, og i dag leder 3. generasjon bedriften. De produserer 400 kjøkken i året, og har 25 ansatte.

Fra 2005 til 2008 økte bedriftens omsetning fra 22,8 til 34,2 millioner kroner. Også i nedgangstidene har kjøkkensalget gått opp.

Blant kriteriene som legges til grunn for tildelingen, har komiteen lagt vekt på følgende fem punkt (med utdrag fra juryens begrunnelse):

Markedsføring, har funnet nye og utradisjonelle veier:

Lojale og støttende medarbeidere som har stor arbeidsglede og som liker å gjøre kundene glade. De markedsfører seg på en slik måte at kunden kommer til dem og ikke omvendt.

Vært i forkant når det gjelder teknologisk utvikling, produksjonsstyring el:

Selv om finanskrisen virket truende på de fleste, valgte Hamran å starte utbygging av en ny produksjonshall.

Vært et eksempel når det gjelder utvikling og opplæring av mennesker i bedriften:

De fleste av bedriftens ansatte har fagbrev inne faget vårt, samt at en har mesterbrevet. Det legges meget stor vekt på at alle ansatte får en personlig utvikling i bedriften.

Har utmerket seg når det gjelder produktutvikling:

De lover å gjøre en god jobb for deg som vil ha et annerledes kjøkken. Et kjøkken som er bygget for å møte individuelle behov. Et kjøkken som er bygget slik at det passer for deg. Tidløst og likevel moderne.

Gjort en innsats når det gjelder samarbeid, omstilling el.

Bedriften har gjennom de siste årene deltatt mer aktivt i lokalforeningsarbeidet. Ønske om å samarbeide og lære av andre er stort. De har omstilt seg fra en liten trevarefabrikk som produserte høvelbenker til en moderne kjøkkenbedrift.

Les mer om hvorfor Hamran Snekkerverksted fikk prisen på NTL sine nettsider.

"
Powered by Labrador CMS